activiteiten

GET INSPIRED: INSPIRATIE VOOR DE FEESTDAGEN

Op zondag 3 november hebben we onze klanten uitgenodigd om aanwezig te zijn voor de presentatie van de winter- en feestdagentrends 2019.

Onder het genot van een hapje en een drankje showden de vriendinnen van Diciassette & Undici de nieuwste mode collecties van onze winkels waarbij je zowel feestelijk als casual voor de dag kan komen, onderstaand een aantal foto’s van de geshowde sets. De modellen waren opgemaakt met de feestelijke kleuren voor deze feestdagen van Chanel die wij geleend hadden bij onze collega Mooi Parfumerie. Iedere klant die tijdens deze zondag een aankoop deed, kreeg ook een bon voor gratis make-up advies bij Mooi. Het was een inspirerende en gezellig middag waarbij onze klanten de wens uitspraken om dit vaker te doen, komend voorjaar komt er een vervolg, wij houden je op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

 

 

DRUKBEZOCHTE FASHION SHOW TIJDENS VLIETDAGEN

Tijdens de Vlietdagen afgelopen weekend (21 en 22 september) werden bij de kerk op de catwalk de nieuwste collecties geshowd van alle mode-, beauty- en lifestyle winkels in het Huygenskwartier. Het was een prachtige dag met veel belangstelling voor de show die op verschillende tijdstippen gedurende de dag plaatsvond.

Onderstaand een impressie van onze najaarscollectie van Diciassette en Undici, je ziet onder meer kleding van Dante 6, Giacomo, KAOS denim, Aaiko, La Fee Maraboutee en Club Voltaire.