Collectienieuws

Merken, trends en kleurthema’s

In beide winkels hebben we dit seizoen veel vernieuwing in merken, kleuren en stijlen. Onderstaand een van de kleurbeelden zoals we die afgelopen weken in onze etalages gepresenteerd hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de afbeeldingen in beide hoeken het kleurbeeld van Undici met zwart, oranje en camel van o.a. Kyra & Ko en Simple, ook prima te combineren met jurk in prachtige print met roze als hoofdtoon. Op de 2 middelste foto’s jeans in combinatie lange shirtdress en een van de belangrijkste kleuren voor deze zomer: geel, op de foto o.a. Rhumaa, sneakers van HIP en KAOS denim.

Onderstaand het tweede kleurbeeld met bij Undici  de collecties Juffrouw Jansen, MAC, Simple en Repeat en bij Diciassette jeans broeken van Bianco, jeansrok en lange overhemdblouse in denim van KAOS denim en vesten en sjaals van American Vintage.

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW!

Ben je op zoek naar een goede pump in de juiste kleur, passend bij je outfit voor een bruiloft, feest, jubileum, verjaardag, gala of andere gelegenheid? Zoek niet verder, wij hebben de oplossing.
Deze pumps bieden wij aan in meer dan 25 kleuren en 5 verschillende materialen, pas je maat, kies je kleur en het materiaal en binnen 2 dagen ontvang je ze thuis en dat voor de prijs van € 69,95!

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste collectienieuws:

Onderstaand nieuwe foto’s van de meest recente etalages met daarin collecties voor deze zomer. Bij Undici het laatste kleurprogramma van Kyra & Ko. Daarnaast zijn deze week de zomercollecties binnengekomen van Expresso Fashion en Juffrouw Jansen, zeker de moeite waarde om je daarvoor te oriënteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Diciassette de nieuwste collecties van Penn & Ink, Aaiko, Summum, Bianco en Pierre Cardin. Ook op het gebied van schoenen hebben we nieuwe collecties binnen van o.a. Blowfish – Malibu, vegan slippers vanaf € 49,95.