Collectienieuws

Merken, trends en kleurthema’s

In beide winkels hebben we veel vernieuwing in merken, kleuren en stijlen. Op fb hebben we het eerste kleurbeeld al gepubliceerd met bordeaux gecombineerd met ruiten blazers, stoere jasjes in velvet en leer met borduursels en pantalons in stoere jeans of meer gekleed (zie bijgaande foto).

Bijgaand het tweede kleurbeeld met een prachtige groene kleur en camel, dit zijn echt de nieuwe wintertinten. Velvet blazer met printpantalon van Gustav, de lange teddy jas is van ons nieuwe merk Oakwood en pullovers van o.a. Be Pure en American Vintage. Ook nieuw dit najaar; de lange rok.

De belangrijkste vernieuwingen bij Undici:

In gebreide bovenstukken hebben we naast Repeat nu meer fantasie en variatie door toevoeging van de merken Lieblingsstuck en Simple.

Lieblingsstuck

Dit bedrijf is al sinds 1987 werkzaam in de textielindustrie. In 2012 hebben ze het label Lieblingsstuck opgericht dat duurzaamheid als uitgangspunt had en graag een intensieve en emotionele relatie wil aangaan met zakenpartners en consumenten, onderdeel hiervan is favourite piece filosofie. Dit staat voor vrouwelijke, casual mode met aandacht voor het milieu en onze omgeving. Daarnaast bezit elk kledingstuk een of meerdere bijzondere details.

Simple

Weer een Nederlands label wat wij toegevoegd hebben, het is een collectie met hoofdzakelijk bovenstukken waarbij breisels de boventoon voeren, de prijs/kwaliteit verhouding is uitzonderlijk goed; mooie, rijke kwaliteiten voor een scherpe prijs. 

De belangrijkste vernieuwingen bij Diciassette:

De belangrijkste veranderingen in het assortiment is de toevoeging van Club Voltaire, Dame Blanche en Rhuma als nieuwe merken.

Club Voltaire

Stijlvolle Italiaanse mode met een eigen stijl, dit zijn echt de snoepjes in onze collectie met lange rokken, mooie breisels en uitgewerkte blouses.

Dame Blanche – Anvers

Innovatief en creatief design uit België, het doet ons een beetje denken aan de collecties van Esssentiel maar dan commerciëler en betaalbaarder, ze zijn heel sterk in hun prints. 

Rhumaa

Merk uit Zuid-Afrika met prachtige stoffen en bijzondere designs. De prints in de collectie zijn gemaakt door Afrikaanse kunstenaars die op deze manier ondersteund worden om hun werk aan een groter publiek te presenteren. Het merk helpt de kunstenaar om ook buiten Zuid-Afrika te exposeren.