Undici

THE NEW STORY

Dit najaar is het echt een feestje; creatief en fantasierijk in kleur, design en stofgebruik. Er zijn verschillende thema’s:

  • Sporty glitter
  • Nostalgie
  • Full basics

De kleuren zijn warm en vernieuwend en, zoals je van ons gewend, prachtig met elkaar te combineren, welk merk je ook kiest.

Naast zwart is bruin een nieuwe modekleur, daarnaast zie je veel roden waarbij bordeaux er duidelijk uitspringt; mooi in velours stoffen, lekker comfortabel en warm. Deze kleur wordt gecombineerd met roze, oranje/roestbruin en rood. In de sportieve collecties zie je veel groenen van bottle tot emerald green en zelfs felle lime tinten. Andere accentkleuren zijn paars, geel en goud (Harvest gold).

Het design is verrassend:

Naast de jurken die we deze zomer veel hebben gedragen zijn de broeken fantasierijk door gebruik van prints, ruiten en borduursels en is er veel variatie in pasvorm van wijde, vrouwelijke vormen, tot skinnies, flair pijpen, boyfriends en verschillende lengtes.

De blazer of het damespak komen ook weer terug in het modebeeld in allerlei vormen; lang, kort, in uni, ruiten of velours. De stoffen zijn rijk gedecoreerd, zacht en comfortabel. Zoals jullie van ons gewend zijn houden wij ook rekening met duurzaamheid en kunnen we de verhalen achter elk merk, model, en stofkwaliteit vertellen.