Undici

Vernieuwing, vernieuwing en vernieuwing….

Dat is het kernwoord voor dit najaar. De stijl is romantisch en design met een vleugje retro.

MAC is bekend van zijn Dream die wij elk seizoen brengen in basiskleuren of nieuwe tinten zoals khaki groen, bordeaux en roest rood. MAC heeft buiten de basis nu hele bijzondere prints en prachtige design broeken veelal met ritsen op allerlei manier verwerkt. Deze broeken zijn goed te combineren met de truien  en vesten van Repeat of met een leuke blouse of uitgewerkte blazer van Jane Lushka.

Blouses zijn weer helemaal terug in het modebeeld in allerlei variaties met romantische roesjes of in een mooie travel kwaliteit.

Kyralarge_13W17-transitie-09-metTunieken en jurken zijn stoer te dragen met een mooie panty of maillot en stoere laarzen in leer of suède. Kyra en Ko. brengt elke maand een nieuw kleurthema; khaki groen met een prachtige kleur rood/roze is een succes, vooral in prints blijft Kyra heel bijzonder.

De kleuren dit seizoen zijn gevarieerd; er zijn veel groenen van lindegroen tot bottle, rood zien we ook in verschillende collecties terug en geel is de laatste seizoenen een echte modekleur geworden, heel mooi te combineren met zwart/grijs en donkerblauw.

 

202020202020202020220020202020202020