wat bieden wij?

Belangrijk om te weten is dat, door de manier van in- en verkoop, geen enkele outfit hetzelfde is en wij oneindig kunnen combineren, je hebt dus vrijwel altijd een exclusieve outfit!

Accessoires

Doordat wij naast kleding ook bijpassende schoenen, tassen, en bijous aanbieden, is het niet meer nodig om op zoek te gaan naar deze accessoires in andere winkels, meestal lukt het dan toch niet om precies het goede te vinden, dus dat scheelt tijd. Daarnaast geven wij ook advies op het gebied van de juiste make-up, huidverzorging en lingerie en kunnen je eventueel doorverwijzen naar de specialisten op dit gebied in Voorburg.

Persoonlijke service

Naast de gebruikelijke openingstijden is het ook mogelijk om de winkel exclusief voor jezelf en je vriendinnen te reserveren en een kledingparty te organiseren. Die middag of avond kan je helemaal naar eigen smaak samenstellen: je favoriete muziek, drankjes en hapjes. Wil je hier meer over weten?, stuur dan een mail naar info@undici.nl of info@diciassette.nl  of bel Yolande op 06-53884389.

Foto’s zijn van Summum high Summer 2018.

 

Openingstijden:

maandag 12:30 – 17:30 uur

dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur

zaterdag: 10:00 – 17:00 uur